(no subject)

Archives of Marco's Monza Message Board

Moderator: Moderators

(no subject)

Postby h-bot » Tue Oct 29, 2002 11:44 am

From: johnny86440_REMOVE_989143_THIS_@yahoo.com

I agree alex onone you need to rejet the carb your
jets are to small not letting enough gas rebuild kit
and soak in cleaner then blow all your ports with
comprest air and try a .96 or .93 jet me myself keep
the holly there easyer to work on then qudra peuk j
gemmer az
--- monzabill <<a href="/group/marcosmonzamessageboard/post?protectID=029233234209158202036181001248100253094145066046167121181">monzabill@y...</a>> wrote:
> --- In <a href="/group/marcosmonzamessageboard/post?protectID=029166091098193233072149066252147223177222031009113109120055077002132223142061152098">marcosmonzamessageboard@y...</a>, locomonza
> <<a href="/group/marcosmonzamessageboard/post?protectID=091233212180056219138097203245129208071">no_reply@y...</a>> wrote:
> > Hi, I have a problem with my holley, Ok the engine
> is a 350 with a
> > holley 1850-3.
> > When the car is at idle the fuel ratio gauge shows
> me that it is Ok
> > but when I put the car on heavy load or a cruicing
> speed like 55 or
> > 60 mph it shows me a very lean condition, I think
> maybe the power
> > valve is not the correct for my vaccum, I have
> 15in at idle in
> drive
> > and I have a power valve 65, the power valve may
> open too late???
> > could this be the problem???.And this could be the
> problem of my
> > engine running too hot???
> > Please if anybody can help me with this one.
> > Thank you in advance
> > Alex
> Alex sounds like your jets are to small or the wrong
> carb.is the q-j
> et replacement carb i had the same problem hope you
> get it fixed so
> that i will see you at E-town .bill
>
>


__________________________________________________
Do you Yahoo!?
HotJobs - Search new jobs daily now
<a href="http://hotjobs.yahoo.com/">http://hotjobs.yahoo.com/</a>



[This is message #510 by user johnny86440 on Yahoo! Group Marco's Monza Message Board: http://groups.yahoo.com/group/marcosmonzamessageboard ]
h-bot
 
Posts: 53214
Joined: Fri Dec 15, 2006 8:30 am
Location: cyberspace


(no subject)

Postby h-bot » Tue Oct 29, 2002 11:50 am

From: johnny86440_REMOVE_957801_THIS_@yahoo.com

I agree alex onone you need to rejet the carb your
jets are to small not letting enough gas rebuild kit
and soak in cleaner then blow all your ports with
comprest air and try a .96 or .93 jet me myself keep
the holly there easyer to work on then qudra peuk carb
wont have anything to do with motor running hot that
would be in the timing or your radiator has a blockage
350 runs between 200/210 degress
--- monzabill <<a href="/group/marcosmonzamessageboard/post?protectID=029233234209158202036181001248100253094145066046167121181">monzabill@y...</a>> wrote:
> --- In <a href="/group/marcosmonzamessageboard/post?protectID=029166091098193233072149066252147223177222031009113109120055077002132223142061152098">marcosmonzamessageboard@y...</a>, locomonza
> <<a href="/group/marcosmonzamessageboard/post?protectID=091233212180056219138097203245129208071">no_reply@y...</a>> wrote:
> > Hi, I have a problem with my holley, Ok the engine
> is a 350 with a
> > holley 1850-3.
> > When the car is at idle the fuel ratio gauge shows
> me that it is Ok
> > but when I put the car on heavy load or a cruicing
> speed like 55 or
> > 60 mph it shows me a very lean condition, I think
> maybe the power
> > valve is not the correct for my vaccum, I have
> 15in at idle in
> drive
> > and I have a power valve 65, the power valve may
> open too late???
> > could this be the problem???.And this could be the
> problem of my
> > engine running too hot???
> > Please if anybody can help me with this one.
> > Thank you in advance
> > Alex
> Alex sounds like your jets are to small or the wrong
> carb.is the q-j
> et replacement carb i had the same problem hope you
> get it fixed so
> that i will see you at E-town .bill
>
>


__________________________________________________
Do you Yahoo!?
HotJobs - Search new jobs daily now
<a href="http://hotjobs.yahoo.com/">http://hotjobs.yahoo.com/</a>



[This is message #511 by user johnny86440 on Yahoo! Group Marco's Monza Message Board: http://groups.yahoo.com/group/marcosmonzamessageboard ]
h-bot
 
Posts: 53214
Joined: Fri Dec 15, 2006 8:30 am
Location: cyberspace


Return to Marco's Monza Message Board

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest

     
cron