Board slow and showing errors

Notices, bug reports, etc. about the forums

Moderator: Moderators

Board slow and showing errors

Postby gerbsinmd » Tue Apr 28, 2009 7:54 am

I've noticed lately that the board has been rather slow.

I've also been getting:

General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Too many connections [1040]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

when trying to go from post to post.

Are we having some kind of difficulty or just suffering from a shared server?
1999 Saturn SL2
2002 Olds Intrigue - lowest mileage in my fleet :)
2008 Town & Country - Family transport
2002 Saturn SL2 Commuter car RIP - burned a valve @ 234k miles
2011 Impala - commuter

1977 Monza Mirage being Restified!!
User avatar
gerbsinmd
 
Posts: 2017
Joined: Mon Jun 26, 2006 2:48 pm
Location: Dunkirk, MD

1977 Chevrolet Monza Mirage


Re: Board slow and showing errors

Postby spyder_xlch » Tue Apr 28, 2009 6:00 pm

Happens to me once in awhile but last night or the night before it was real bad. I just surfed a bit and came back.
I think Dennis said before it's a shared server?
User avatar
spyder_xlch
 
Posts: 4695
Joined: Sat Apr 14, 2007 4:14 pm
Location: Northeast PA

1979 Chevrolet Monza 2+2

Re: Board slow and showing errors

Postby monzamess » Tue May 05, 2009 8:48 am

I get error messages like that on other forums, even ones with dedicated servers. You have to limit the number of database connections or it will blow up. Because we're on a shared server our limit is a lot lower, but I think it still provides a decent quality of service.
Dennis
1980 Monza Coupe--collector of cob webs and kids' toys
2006 Honda Odyssey--daily driver
2011 Toyota Sienna--wife's
1995 Dodge Ram--for creating oil spots on the street
User avatar
monzamess
 
Posts: 1003
Joined: Sat Jul 01, 2006 10:48 am
Location: Bonaire, GA

1980 Chevrolet Monza Coupe

Re: Board slow and showing errors

Postby cjbiagi » Tue May 05, 2009 9:41 am

I can't say I have noticed any problem..........
Clyde.........75 Monza 2+2
User avatar
cjbiagi
 
Posts: 8034
Joined: Sun Jun 25, 2006 2:37 pm
Location: Glenwood, Illinois

1975 Chevrolet Monza

Re: Board slow and showing errors

Postby gerbsinmd » Tue May 05, 2009 9:52 am

I haven't had any problems recently.
1999 Saturn SL2
2002 Olds Intrigue - lowest mileage in my fleet :)
2008 Town & Country - Family transport
2002 Saturn SL2 Commuter car RIP - burned a valve @ 234k miles
2011 Impala - commuter

1977 Monza Mirage being Restified!!
User avatar
gerbsinmd
 
Posts: 2017
Joined: Mon Jun 26, 2006 2:48 pm
Location: Dunkirk, MD

1977 Chevrolet Monza Mirage

Re: Board slow and showing errors

Postby marco_1978_spyder » Wed May 06, 2009 8:39 am

You know, I think the slow down may have happened the at the time I was shuffling posts around.
1978 Monza Spyder V8 4speed, posi
1978 Sunbird Formula V6, 5 Speed, Hatchback
1980 Sunbird Hatchback 4cyl, 4spd.
2006 Chevrolet Aveo 5 speed Hatchback
Yes, you can refer to me as Mark
Please visit my blog... http://chevymonza.blogspot.com/ Follow if you like!
Featuring special guests; Carl Beraytor and Ray D'atore

My Red spyder now has a youtube channel please Like and Subscribe!!!
https://www.youtube.com/channel/UCOzzSR ... ISuing7KLA
User avatar
marco_1978_spyder
Senior Moderator
 
Posts: 5267
Joined: Sun Jun 25, 2006 5:20 pm
Location: Western, New YorK / Rochester

Re: Board slow and showing errors

Postby monzamess » Wed May 06, 2009 9:42 am

Maybe, but it would have been coincidence. You're still one connection to the database no matter what you do, and shuffling posts doesn't put a lot of strain on the server (as best I understand it).
Dennis
1980 Monza Coupe--collector of cob webs and kids' toys
2006 Honda Odyssey--daily driver
2011 Toyota Sienna--wife's
1995 Dodge Ram--for creating oil spots on the street
User avatar
monzamess
 
Posts: 1003
Joined: Sat Jul 01, 2006 10:48 am
Location: Bonaire, GA

1980 Chevrolet Monza Coupe


Return to h-body.org info

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest