error messages

Notices, bug reports, etc. about the forums

Moderator: Moderators

Re: error messages

Postby Wizeguyrc » Sat Mar 05, 2011 2:19 pm

I've been getting this same error message for the past three days. Refreshing doesn't help. I have to wait for a few minutes and then the site comes back up. :bang:
The wise man is the one who knows he is unwise.
User avatar
Wizeguyrc
 
Posts: 1012
Joined: Fri Feb 25, 2011 10:36 pm


Re: error messages

Postby ColinOpseth » Sun Mar 06, 2011 3:13 pm

Welcome to shared hosting. Hitting refresh only hammers the server even worse. Give it a few minutes and try again. I doubt the h-body community is willing to pony up $100+ a month for a VPS. Sorry guys...
'72 Vega with '93 Camaro LT1/M29 T56/12 bolt 3.31. 16" IROCs all around. Sanderson headers into duals with an H-pipe and Flowmasters. It's loud but at least it's faster than your grandma's Buick. pwned.
User avatar
ColinOpseth
 
Posts: 2886
Joined: Mon May 22, 2006 9:33 pm
Location: Victorville, CA

1972 Chevrolet Vega GT

Re: error messages

Postby evilcactuar » Fri Mar 11, 2011 10:49 pm

Figured I'd put this up because it looks like it could be a config threshold. Got it for a few minutes, figure its par for the course, but in the event you're unaware, here it is.
You do not have the required permissions to view the files attached to this post.
evilcactuar
 
Posts: 84
Joined: Fri Feb 08, 2008 4:13 pm
Location: CT

Re: error messages

Postby ColinOpseth » Sat Mar 12, 2011 12:54 am

Hey,
It's not a config threshold. It's the server denying any more connections to the mySQL database. Basically, the server admins only allow so many concurrent mySQL connections/queries. It's completely out of our control, unless we upgrade to a VPS or dedicated server (each of which will cost a pretty penny).
'72 Vega with '93 Camaro LT1/M29 T56/12 bolt 3.31. 16" IROCs all around. Sanderson headers into duals with an H-pipe and Flowmasters. It's loud but at least it's faster than your grandma's Buick. pwned.
User avatar
ColinOpseth
 
Posts: 2886
Joined: Mon May 22, 2006 9:33 pm
Location: Victorville, CA

1972 Chevrolet Vega GT

Re: error messages

Postby NVEGAR8D » Sat Mar 12, 2011 2:10 am

Hi,
i've found that all you can do is be patient and wait untill the screen changes from its frozen state.
nick75vega
User avatar
NVEGAR8D
 
Posts: 685
Joined: Thu Oct 21, 2010 12:20 am
Location: Orangeville/On, Canada

1975 Chevrolet Vega Hatchback

Re: error messages

Postby evilcactuar » Sat Mar 12, 2011 8:36 am

Ok, just figured i'd let you know since it was different than the other errors.
evilcactuar
 
Posts: 84
Joined: Fri Feb 08, 2008 4:13 pm
Location: CT

Re: error messages

Postby 72 SS PNL » Sun Mar 13, 2011 4:40 am

im getting the errors , and the site is lagging big time
first and best car owned 72 GT(changed to SS) panel wagon

pictures of the car from 86 - http://www.myrideisme.com/Garage/06_IBM_GOAT/955
User avatar
72 SS PNL
 
Posts: 2716
Joined: Sat Mar 14, 2009 1:18 am
Location: phx az

1973 Chevrolet Vega Kammback GT

Re: error messages

Postby ColinOpseth » Sun Mar 13, 2011 1:17 pm

-sigh-
'72 Vega with '93 Camaro LT1/M29 T56/12 bolt 3.31. 16" IROCs all around. Sanderson headers into duals with an H-pipe and Flowmasters. It's loud but at least it's faster than your grandma's Buick. pwned.
User avatar
ColinOpseth
 
Posts: 2886
Joined: Mon May 22, 2006 9:33 pm
Location: Victorville, CA

1972 Chevrolet Vega GT

Re: error messages

Postby cjbiagi » Sun Mar 13, 2011 2:06 pm

I see it very rarely, and then it's only for a short time like Colin said. Hasn't been a big deal.
Clyde.........75 Monza 2+2
User avatar
cjbiagi
 
Posts: 8034
Joined: Sun Jun 25, 2006 2:37 pm
Location: Glenwood, Illinois

1975 Chevrolet Monza

Previous

Return to h-body.org info

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest