"View active topics" doesnt work for me anymore

Notices, bug reports, etc. about the forums

Moderator: Moderators

"View active topics" doesnt work for me anymore

Postby tinsfci » Thu Mar 25, 2010 10:19 am

Hi,
since some time ago I get no hits clicking "View active topics":

View active topics

Return to advanced search
Search found 0 matches • Page 1 of 1
No suitable matches were found.

:bang:
User avatar
tinsfci
 
Posts: 207
Joined: Mon Mar 10, 2008 3:14 pm
Location: Stockholm, Sweden

1975 Chevrolet Monza 2+2


Re: "View active topics" doesnt work for me anymore

Postby cjbiagi » Thu Mar 25, 2010 10:26 am

I always use "view new posts" and that seems to work the best for me.
Clyde.........75 Monza 2+2
User avatar
cjbiagi
 
Posts: 7991
Joined: Sun Jun 25, 2006 2:37 pm
Location: Glenwood, Illinois

1975 Chevrolet Monza

Re: "View active topics" doesnt work for me anymore

Postby tinsfci » Fri Mar 26, 2010 4:04 am

Yes, but do you see "old posts with new posts in it "?

(Posts created for a long time ago, but with new posts in it?
User avatar
tinsfci
 
Posts: 207
Joined: Mon Mar 10, 2008 3:14 pm
Location: Stockholm, Sweden

1975 Chevrolet Monza 2+2

Re: "View active topics" doesnt work for me anymore

Postby tinsfci » Fri Mar 26, 2010 5:43 am

tinsfci wrote:Yes, but do you see "old posts with new posts in it "?

(Posts created for a long time ago, but with new posts in it?


I´ll answer myself, it seems to work to see "old posts with new posts in it " :)

But... , I guess the "View Active Topics" has (had) the meaning to only show topics which are "active"=many posts lately, or something like that.

I liked that option.

I found something here:

http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1875595

Hi, Folks,
Upgraded to 3.0.6 from 3.0.5 two day ago - everything works fine except the "VIEW ACTIVE TOPICS"
You press the button / link and it returns "No suitable matches were found" inside the correct page layout.
That is the page has the format correct but no data.
Anybody else have this problem and is there an easy fix?
Thanks,
Bill
----------------
There was a bug in 3.0.5 that meant all the forums were used for active topics even if the option was on no.
In 3.0.6 this has been fixed so you need to edit each forum (manage forums>green cog icon) and turn it on for the ones you want to use.-----
User avatar
tinsfci
 
Posts: 207
Joined: Mon Mar 10, 2008 3:14 pm
Location: Stockholm, Sweden

1975 Chevrolet Monza 2+2

Re: "View active topics" doesnt work for me anymore

Postby cjbiagi » Fri Mar 26, 2010 8:20 am

tinsfci wrote:Yes, but do you see "old posts with new posts in it "?

(Posts created for a long time ago, but with new posts in it?


Yes, they are in order of when the last post was made on a particular topic. As you scroll down you will see older topics too in order of time posted. So eventually you will get down to the time that you were last online.
Clyde.........75 Monza 2+2
User avatar
cjbiagi
 
Posts: 7991
Joined: Sun Jun 25, 2006 2:37 pm
Location: Glenwood, Illinois

1975 Chevrolet Monza

Re: "View active topics" doesnt work for me anymore

Postby tinsfci » Fri Mar 26, 2010 8:37 am

Yep, but you get very many "hits":

"Search found more than 1000 matches"

As I said, I guess the "View Active Topis" is supposed to pick those threads that are "hot" (lots of discussions going on "now"), and I think it was nice to have both options.

I used "View Active Topis" more than "View new posts"

According to the link I posted, you have to manually do something on each forum
User avatar
tinsfci
 
Posts: 207
Joined: Mon Mar 10, 2008 3:14 pm
Location: Stockholm, Sweden

1975 Chevrolet Monza 2+2

Re: "View active topics" doesnt work for me anymore

Postby monzamess » Fri Mar 26, 2010 8:59 am

Fixed. Thanks for the heads-up.
Dennis
1980 Monza Coupe--collector of cob webs and kids' toys
2006 Honda Odyssey--daily driver
2011 Toyota Sienna--wife's
1995 Dodge Ram--for creating oil spots on the street
User avatar
monzamess
 
Posts: 1003
Joined: Sat Jul 01, 2006 10:48 am
Location: Bonaire, GA

1980 Chevrolet Monza Coupe

Re: "View active topics" doesnt work for me anymore

Postby tinsfci » Fri Mar 26, 2010 9:30 am

monzamess wrote:Fixed. Thanks for the heads-up.


Thank YOU! :dance:

Just curious: What are the criteria/condition for a topic to be marked as an "Active topic" in "View Active Topics"?

Thanks again,
User avatar
tinsfci
 
Posts: 207
Joined: Mon Mar 10, 2008 3:14 pm
Location: Stockholm, Sweden

1975 Chevrolet Monza 2+2


Return to h-body.org info

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest