Problems posting on Colins Clutch post ????

Notices, bug reports, etc. about the forums

Moderator: Moderators

Problems posting on Colins Clutch post ????

Postby Len » Sat Sep 11, 2010 1:35 pm

In the trans thread.
tried to post a response to colins vid and I kept being told to log on even thought I had loggrd on more than once I did manage to post but is sure took time . This happened using Safari and Firefox maybe has to do with the vid ????
Len
Len
1980 spyder
1980 sunbird hatchback
Len
 
Posts: 1099
Joined: Sat Jul 22, 2006 4:04 am
Location: Deroche B.C.

1980 Chevrolet Monza Spyder


Re: Problems posting on Colins Clutch post ????

Postby 80 MONZTA » Sat Sep 11, 2010 11:51 pm

After I viewed that video, it logged me out.
I am using firefox also.
LeRoy
1980 Monza, 305/Th350 removed for LS1/T-56 swap, can't wait to :burn: My Project
User avatar
80 MONZTA
 
Posts: 734
Joined: Mon Jun 26, 2006 3:48 pm
Location: Iowa

1980 Chevrolet Monza 2+2

Re: Problems posting on Colins Clutch post ????

Postby Len » Sun Sep 12, 2010 1:23 am

Problem rectified .
thanks
Len
Len
1980 spyder
1980 sunbird hatchback
Len
 
Posts: 1099
Joined: Sat Jul 22, 2006 4:04 am
Location: Deroche B.C.

1980 Chevrolet Monza Spyder

Re: Problems posting on Colins Clutch post ????

Postby ColinOpseth » Thu Sep 30, 2010 10:49 pm

Sorry. Worked fine on my end. I changed it to a link after being messaged about the problem. lol.
'72 Vega with '93 Camaro LT1/M29 T56/12 bolt 3.31. 16" IROCs all around. Sanderson headers into duals with an H-pipe and Flowmasters. It's loud but at least it's faster than your grandma's Buick. pwned.
User avatar
ColinOpseth
 
Posts: 2886
Joined: Mon May 22, 2006 9:33 pm
Location: Victorville, CA

1972 Chevrolet Vega GT


Return to h-body.org info

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest