Search system problems?

Notices, bug reports, etc. about the forums

Moderator: Moderators

Search system problems?

Postby ROB » Fri Nov 25, 2011 7:15 pm

Why is the site telling me I don't have permission to use the search system?
1976 Cosworth Vega, #2825
I'm not a purist, this is gonna have a V8.
User avatar
ROB
 
Posts: 585
Joined: Thu Dec 10, 2009 8:20 pm
Location: Goodyear , AZ

1976 Chevrolet Vega Cosworth


Re: Search system problems?

Postby stage169 » Fri Nov 25, 2011 7:18 pm

viewtopic.php?f=1&t=35866

There is a problem right now.
Image
User avatar
stage169
 
Posts: 1704
Joined: Tue Jun 27, 2006 11:43 pm

Re: Search system problems?

Postby ColinOpseth » Sun Nov 27, 2011 5:04 am

Should be fixed.
'72 Vega with '93 Camaro LT1/M29 T56/12 bolt 3.31. 16" IROCs all around. Sanderson headers into duals with an H-pipe and Flowmasters. It's loud but at least it's faster than your grandma's Buick. pwned.
User avatar
ColinOpseth
 
Posts: 2886
Joined: Mon May 22, 2006 9:33 pm
Location: Victorville, CA

1972 Chevrolet Vega GT

Re: Search system problems?

Postby olds70supreme » Fri Jun 01, 2012 11:27 am

Anybody else having trouble going to page 2,3,4,etc... of a search? I can only view the first pages results for a search. Also happens on "View your posts" page. Screen loads that says

"Information

Sorry but you cannot use search at this time. Please try again in a few minutes."
olds70supreme
 
Posts: 366
Joined: Thu Apr 19, 2007 5:27 pm

1975 Oldsmobile Starfire


Return to h-body.org info

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest