black screen trouble with this forum

Notices, bug reports, etc. about the forums

Moderator: Moderators

black screen trouble with this forum

Postby corvettejim1968 » Wed Feb 18, 2015 9:16 pm

anytime i do a single left click of the mouse my sreen goes black. i can only see where the browser line is. i can still type but i have to click and swipe at the same time to use this forum. this happens on every page it makes it not fun to be here. any help please :bang:
Two 1975 Monza Towne Coupes California model factory 5.7 Litre V8
1965 Chevy C10 http://67-72chevytrucks.com/vboard/show ... p?t=471333
2006 Chevy Silverado Crew Cab Short Box http://67-72chevytrucks.com/vboard/show ... +short+box
corvettejim1968
 
Posts: 13
Joined: Wed Sep 17, 2014 8:04 pm
Location: Phoenix,AZ


Re: black screen trouble with this forum

Postby Smiley » Thu Feb 19, 2015 2:18 am

Older versions of Microsoft internet explorer have issues with certain websites, look for an icon at the top of the page that looks like a torn sheet of paper click on it to enable compatability mode. Also try a different browser like Chrome or Mozilla if you don't want to update windows and your browser.
User avatar
Smiley
 
Posts: 662
Joined: Tue Jul 17, 2012 2:50 am

Re: black screen trouble with this forum

Postby bugdewde » Fri Feb 20, 2015 12:01 am

see this post for some clarification

viewtopic.php?f=41&t=35996&start=30
Dwight

'73 Vega GT Hatchback, mostly stock....
'72 Vega GT Kammback, 215 V8
'73 Vega Wagon - Currently in Limbo....
My rides: http://www.cardomain.com/id/bugdewde
User avatar
bugdewde
 
Posts: 2082
Joined: Mon Jun 26, 2006 7:08 pm
Location: East Tennessee

1972 Chevrolet Vega Kammback GT


Return to h-body.org info

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest